Праф си Олди!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капсули или прясно смляно кафе? (сутрешно кафене)
Collapse
X
-
Човека/колегата/ иска да разнообрази малко и да внесе нещо авангардно в къщата си, но засега новите технологии ще му донесат временно удоволствие, което впоследствия ще се превърне в главоболие от новата му покупка.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЧовека/колегата/ иска да разнообрази малко и да внесе нещо авангардно в къщата си, но засега новите технологии ще му донесат временно удоволствие, което впоследствия ще се превърне в главоболие от новата му покупка.
Евтино,не омръзва,не се поврежда.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа мен от джазвето ми хрущи нещо между зъбите, дори и да е прецедено, но кафето от таканаречените кубинки е друга лайсна.
Я моля те думай на български!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Няма по-добро нещо за махмурлук от една мастика с лед, после шкембе-чорба, а накрая една биричка да потуши пожара от лютия пипер в чорбата.
Ама аз рядко страдам от махмурлук, защото пия питиета само от проверен издател!
От останалите по много малко!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеКви тез таканарчени кубинки бре?
Я моля те думай на български!
http://elekom.bg/imgs/EK-3010Q.jpgAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПреди да навлезат масово в бита машините за еспресо, това бяха устройствата, с които се правеше кафе, различно по вкус от това на джезвето.
http://elekom.bg/imgs/EK-3010Q.jpgAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЯзе тва го знам като кафеварка.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТо си е кафеварка, но ако чуеш това наименование - кубинка, да знаеш за какво иде реч, а то е защото по Байтошово време се внесоха за пръв път от братска Куба по линията на социалистическия стокообмен.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДобро утро!
Тамън се върнах от работя и за малко да си сипя едно кафе.
Гледам в хладилника останали две печени чушки с чесън , зехтин, магданоз и други екстри....
Почесах се по главата, после по другата и си сипах една ракийка, па и турих и едно ледче, че тая година е много люта пущината.
Ох, че хубавооооо)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТи знаеш ли какво е мохито по пернишки?)
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДай нещо по-сложно бре,тва и малката щерка го знае.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Боза с ракия... Тя и темата стана пернишка. Ами близалка по пернишки? Кюфте на винкел!
А иначе аз заложих на класиката - робот Saeco Incanto и кафе Illy. И ся' всяка сутрин кат' отпънтя първата глътка, винкела рипа и търси кой кюфтак да наденеEx: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеБоза с ракия... Тя и темата стана пернишка. Ами близалка по пернишки? Кюфте на винкел!
А иначе аз заложих на класиката - робот Saeco Incanto и кафе Illy. И ся' всяка сутрин кат' отпънтя първата глътка, винкела рипа и търси кой кюфтак да надене
Мохитото май беше ракия с плуващата "настъргана" маруля.
Добър избор. Моята ме предаде на 10-та година и от чист мързел не я ремонтирам.
Comment
Comment